VE ŠKAREDÉ BENDĚ

VE ŠKAREDÉ BENDĚ

Anotace: jedna vývojová, asi je špatná, nevadí...

Zakrátko poznáš svět
---novorozeňátko
---Budeš se v lůně otáčet
---Pak jako návnadu na háček
---navléknout tě do modré
---a vhodí do vody
bez milosti

Zakrátko poznáš svět
---novorozeňátko
---Evropští domorodci poví ti
---o Bohu na nebesích
---Tak važ si žebra Adamova
---než vhodí tě do vody
bez milosti

Zakrátko poznáš svět
---novorozeňátko
---Na čelíčku ti osýchá křížek
---a duní to z barokních vížek
---Ve škole nemělos´ školení
---Jen vyčkej – první holení přijde
bez milosti

Zakrátko poznáš svět
---prvorozený
Zakrátko poznáš svět bez milosti
Autor journeyman, 22.04.2007
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pádnej závěr, dobře vykouzlenej pocit, slovo novorozeňátko krásně zjemňuje... moc ráda čtu tvoje věci.

22.04.2007 20:15:00 | grygaruv atelier

zoufale pravdivá

22.04.2007 20:04:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí