Sen jen

Sen jen

Anotace: i takové můžou být

Zvony, zvony, poplach!
Vzduch přeťatý vřavou,
pod kopyty černých koní,
ševelem skoků víří prach.

Plameny lížou bílé zdivo,
tak jako slunce hořký květ,
slyšíte nářek padlých stromů?
Kdo by mohl neslyšet!

Kámen po kameni zbíhá,
k zemi, tam je jeho cíl,
jeden za druhým tiše zmírá,
umlkne i větru kvil.

Potom už je jenom ticho,
neodvratný příchod tmy,
na ohnivém vozu východ,
přeruší ty hrozné sny.
Autor Tirno, 22.04.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí