Se sklenkou smutku

Se sklenkou smutku

Anotace: Když vy píšete, já chci taky!!! :)

Ahoj sklenko, přítelkyně má,
Pomůžeš mi i dnes?
Přišla ke mně ta, co ji pár lidí zná,
A chová se ke mně jak k cizímu pes.
Tak jsem jí řekla, milá Deprese,
Vítej, ale nezdržuj se.
A ona, že chce na sklenku a po sklence
Že hned půjde. Slibuje to dva měsíce.
Tak vínečko, dopřej mi otupělost
A sladký nevědomosti, ať je taky víc než dost.
Autor Miiemu, 22.04.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí