Posedlost

Posedlost

Anotace: Další báseň pro neprodejnou.

Posedlost

Ty i já jsme mince dvoustranná,
dnes lícem je noc bezesná,
temnotou prostoupená.

Nebe hvězdami zářiti by mělo,
však světla nebeská poutána jsou okovy.
Jako my.

Co brání prožít slovo láska?
Láska, co v srdci bolí a v hlavě praská
A jíž můžeš jen nenávidět.

Je snad ještě druhá láska?
Šepot na rtech, dobrá sázka,
prstů lehká vážka?

Posedlost je tou, jenž brání,
ze stráně mysli sny vyhání a myšlenku vplétá.
Myšlenku jedinou, jež mně i tobě bude záhubou.
Autor Slava-THC, 06.04.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí