Tři muži z náboru

Tři muži z náboru

Anotace: přišli k nám tři chlapí do školy a chtěli udělat nábor těch nejlepších na světě :-) do svojí firmy a tohle mě při jejich přednášce napadlo.

Tři důležití páni,
proti nám sedí
a všichni vědí,
co my chceme.
My chceme pracovat,
líbat a milovat
a oni chtějí,
abychom makali
a ne na vše – kakali.
Chtěli po nás angličtinu,
ale my jsme muži činu
řekli jsme ne, ne a ne
angličtinu nechceme,
chceme mluvit česky,
česky pěkně hezky,
řečí naší rodnou
uctívání hodnou
a ne nějakou hatmatilkou.
Cpali do nás svařování,
lámání a lisování,
to je hezká věc,
jenom blbý kec,
nebo hec?
Mluvili též o rozvoji,
personální – o vývoji,
všechno certifikovali
a kvalifikovali,
i životní prostředí.
Nástrojárna byla skvělá,
v paměti mi též utkvěla,
kéž bych tam mohl pracovati,
s frézkama se objímati,
při výrobě výfuků.
Práce je tu báječná,
prý jen trochu netečná,
nikdo si prý nestěžuje,
ale ani nechválí...
Autor sarady, 23.04.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí