Hledám PROČ

Hledám PROČ

Anotace: proč?? tuto otázku klademe pořád tak si na ni někdy odpovězme!

život je boj
tak proč tu jsem
život je boj
tak proč nejlepší nejsem
život je boj
vždyť bojuju co muhu
život je boj
jsem šedivá myš v rohu

život a smrt
dělám co můžu
život a smrt
popadnout dech nemůžu
život a smrt
co potřebuji udělám
život a smrt
zoufám si když na to mám
Autor malajaja, 23.04.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí