NIC NETRVÁ VĚČNĚ aneb KOLO KOLO MLÝNSKÝ

NIC NETRVÁ VĚČNĚ aneb KOLO KOLO MLÝNSKÝ

Anotace: Nejapná hloupost...

Zabte havrana
Skolte tyrana
Slávy je dvorana!
Bude hrát do rána
Carmina Burana.

HEJ!

Skončila secese.
Muchovi nenese
dílo - má deprese.
Táta tě nesnese,
Baudelaire, prober se!

HEJ!

Poeto, básníku
s kečupem na triku,
zahoď tu motyku!
Rakev má na víku
krev mrtvých slavíků

a ne tu tvoji
kdo se hodně bojí
ať zůstane v zbroji.
Ať matka dál kojí,
než umřeš jí v boji!
Autor journeyman, 23.04.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!!!

02.06.2007 10:41:00 | Judita

máš muchu rád... to mám ráda...

24.04.2007 21:16:00 | grygaruv atelier

Ta je.

24.04.2007 20:30:00 | lidus

Hele to je fakt povedený. Jedním dechem přečteno až do konce.

23.04.2007 22:46:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí