ZAMYŠLENÍ

ZAMYŠLENÍ

Anotace: ... to mě jen teď ráno napadla taková myšlenka :-)! Mějte sluníčkovatý den!

Miluji chvilky u počítače,
kdy myšlenky volnost mají.
Prstíky po klávesnici tančí,
písmenka do veršů skládají.

Někdy jsou něžné,
jindy smutné či veselé.
Je to dáno tím,
jak je mi po těle.

Dnes jsem zase chviličku vyšetřila,
to abych vám všem sdělila,
že na světě krásně je,
když je člověk plný lásky a naděje.

Zítra už tomu tak nemusí být,
ale i zlé situace se mají na vědomí vzít.
Vždyť jak bychom si pak vážili těch hezkých chvil,
kdyby se ze špatných člověk nepoučil?

Věřím, že špatné odnese čas,
kolem nás zůstane jen plno krás,
člověk se naučí život krásně ŽÍT,
z každého nového dne radost mít!
Autor Dalimila, 07.04.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí