Sklenice černého mléka

Sklenice černého mléka

Anotace: .........

Která kráva ho nadojila?
(plný křišťál)

po okraj šmátravé
odpuzující úzkosti

(černého výronu)
despotické morality...

Toho organického testamentu
(anomálie...)
z univerza satiry,
co pomýleným chialistům
z úst...
předpověď renesance bere

či bezohledně koketuje...

A ta egoistka,
jenž se proradně rozdává
(hnilobou...)
pochlebuje sugesci

do hnusu průhledného terária...

Koncentruje v sobě
entusiasmus,
(tak zvrácený)
až se idiota pláčem unáším...

Nedá mi nadechnout pokoje
dokud se nenapojím
z jejích

kuřáckých plic
(tuší...)

a nevyzvracím lógru zpět
na nově objevený

kontinent...
Autor Lavran, 24.04.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teeeda:)parada

24.04.2007 21:04:00 | Mango-Holka

Děkuji moc...velmi si kladného komentáře (a zvlášť od vás)vážím.:)

24.04.2007 13:39:00 | Lavran

Žasnu nad obraty slovními i nad úžasným básnickým
obsahem, smekám!!!

24.04.2007 13:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí