Hřbitov

Hřbitov

Anotace: poslední dobou mě napadej jen takový témata..nevim proč...

Sbírka: Hřbitov

Hřbitov,
všude šero.
Hřbitov,
vedle těla tělo.
Hřbitov,
temno i ve dne.
Hřbitov,
už se nikdo nezvedne.
Hřbitov,
na zídce vrány.
Hřbitov,
několik soch u vstupní brány.
Hřbitov,
ve dne klid.
Hřbitov,
v noci tam chce málokterý být.
Autor Dindane, 24.04.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí