HAVRANNÍ SNĚM

HAVRANNÍ SNĚM

Anotace: Nejapnost inspirovaná komiksem...

Slyšet je krákání
---Zvířil se vzduch
Nikdo jim nebrání
---Zavřel se kruh

Od domu k domu
Přináší pohromu
---Od dveří ke dveřím
---Černo je od peří

Zvířil se vzduch
---Slyšet je krákání
Plní svý poslání
---Sněm havraní

Sněm havraní
(Sněm)
Hrůzu nahání
(Nám všem)
Cítíme se bezbranní
V reji černých per

Jakmile se hejno snese
Nic dobrýho nepřinese

Sněm havraní
(Sněm)
Hrůzu nahání
(Nám všem)
Cítíme se bezbranní
Nemáme na výběr
---Konec dětských her

Škubej si vlasy
---A měj strach
Nehas – už hoří
---Měníš se v prach

Havraní sněm je předvolání
---Co bude dál
---Je ve hvězdách
Autor journeyman, 24.04.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná nejapnost, ale sympatická.

24.04.2007 20:32:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí