Nebe

Nebe

Anotace: Možná že by měla nést jiný název, ale ty mi nikdy nešly, takže...:)

Slova tečou jako vodopády,
někdo už je nahoře a někdo ještě tady.
Každý musí odejít do toho světa bez lží,
výčitek a nadějí.

Tam neni žádné ale a žádné kdyby,
ty si tam a já tady.
Nic jiného se na to říct nedá,
tak proč mé srdce stále pláče a beznadějný důvod hledá?
Asi protože stále vzpomíná,
že stratilo někoho s kým se mu dobře rozýmá,
tedy spíše rozýmalo,
krásně žilo a přemýšlelo.

Bylo šťastné, když tě usměvavou vidělo, stačilo málo a vše zmizelo.
Ztratila jsem veškeré plány, které byly,
že spolu jednou odjedem v dáli,
tam kde slunce zapadá, stranou od lidí a prostě tam, kam lidská závist nevidí.

Však už nemohu tak přemýšlet, protože je konec a naší krásné lásce vstoupil do cesty zvonec.
Zazvonil nám konec zlý, ty si napořád tam a já ještě tady.
Autor PonozkaB, 24.04.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí