Spasení

Spasení

Anotace: ...

Výročí úmrtí milého tvého,
roky a měsíce pohublé touhy.
Proč krájíš života probdělého,
vyhaslé oči, smutek je dlouhý.
Budete spolu?

Zastav se a počítej dávky,
šťastných chvil jež běží hlavou.
Myslíš že stojíš na kraji lávky?
Podívej na ptáky, vzduchem plavou.
Nekoukej dolů.

Odbíjí půlnoc životních snů
Nečekej na mě, jednou se vrátíš
běž za mužem bezpečných dnů
jen tak svůj žal odmitneš a zplatíš.
U mrtvých stolů.
Autor Viviana-Mori, 24.04.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí