Poznal jsem .... snad není to jen sen

Poznal jsem .... snad není to jen sen

Anotace: poznání ...aspon trocha radostí

Poznal jsem dotyk mořských vln
poznal jsem vůni horského větru,
poznal jsem krásný, zelený stvol
poznal jsem sílu celého světu.

poznal jsem štěstí
i světlo luny
poznal jsem lásku
i moc koruny.

poznal jsem nebe,
i hvězdy noční
poznal jsem tebe,
má vílo luční.

poznal jsem bolest
poznal jsem strach
poznal jsem radost
i život v obavách

poznal jsem dotyky ruží i trní
poznal jsem polibky dívek i žen
poznal jsem krásu novoluní
poznal jsem jak vypadá štastný den
Autor black_and_red, 24.04.2007
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasný pohled ...pokud se chceš pokusit podívat očima ,které na tebe koukají aniž bys stála před zrcadlem....Fakt zvláštní a moc zajímavé..

28.05.2007 22:45:00 | Nút

Moc hezky napsané. Jsi ještě mladý a hodně poznání Tě v životě ještě čeká.

25.04.2007 09:35:00 | frany73

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí