Naštěstí

Naštěstí

Anotace: Napadla mě první věta,tak jsem k tomu jen přidal ostatní

Oči zavázané šátkem černým
korunu z trnů,v srdci chlad
Já chtěl jsem být osudu věrný
čekal mne jen krutý pád

Šedé tečky na obzoru
hvězdy stále padají
Řekou mrtvých na svém voru
chvěju se jen potají

Nad hlavou svití mi měsíčí záře
v lese slyším zvony znít
Poslední stránku z kalendáře
však nestihnu otočit

Tajemná postava v černé róbě
do sítí mne polapí
Už mi kope postel v hrobě
můj vor se jen potápí

Náhle mne kdosi za ruku vzal
"Svítá - už je nový den "
v duchu jsem se pousmál
"Neboj,byl to jen zlý sen......."
Autor drak-t, 25.04.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tuhle básničku jsem četla dnes prvně a je pravda, že ten závěr mě dostal, nečekaný zvrat! Je to super, lásko!

07.06.2007 19:37:00 | Milenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí