Hřbitovní kvítí

Hřbitovní kvítí

Anotace: ..

Sbírka: Hřbitov

Bílá zář,
v rohu černém.
Rozjasní tvář,
po dni temném.
Bílá zář,
hřbitovního květu.
Chrání nás,
před splynutím světů.
Tento bílý květ,
je nepropustnou branou.
Odděluje živý a mrtvý svět,
mrtví,ti již nepovstanou.
Autor Dindane, 25.04.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budeš se divit, ale potkávám i živé mrtvé.

21.07.2007 22:26:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí