Jsi...

Jsi...

Anotace: spící a nevinná....;-)

Jsi spící, jsi nevinná,
jen oděna do roucha Evina.
A na loži z bílého krajkoví,
s pohledem, co snad mi napoví.

Po snědých zádech přebíhá mráz,
když pocitů bezedná hráz...
do podušek schová se něžně,
kde není, kdo lásku přehlédne zběžně.
Autor sportackaverunka, 25.04.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí