Je v tom nějaký rozdíl

Je v tom nějaký rozdíl

Anotace: přijde mi že přece jen nějaký jo,ale je to v podstatě to samé !

Co je vlastně krása?
Pro některé krása „rovná se“ zkáza.

Jaký rozdíl je mezi mořem a řekou,
když v obou z nich je voda vodou.

Proč jsou prachy víc než štěstí,
proč jsou také ti,kdo život šetří?

Proč se říká,že moudrý je vždy starý,
když někdy ví víc i mladý!

Láska a nenávist je prý to samé,říká se.
To co každému v hlavě míhá se.

V tom případě den a noc také?
Nebo to už raději zůstane pasé?!

To samé je tedy i černá a bílá,
nebo dobro a zlo co se v mysli střídá.

Když vezme se to kolem a kolem,
jsi to ty co jdeš širým polem,
kde není ani duše,
jen ty a tvá nůše,
kde neseš si své pocity a dojmy,
jaký rozdíl je mezi těmi pojmy?!
Autor PoeziGirl, 25.04.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně podané..

25.04.2007 20:47:00 | jedam

Spousta je otázek, na které hledáš odpověď. Krásně jsi to napsala :-)

25.04.2007 16:28:00 | mamina

Krásné pocity a kontrasty! Stáří není zásluha, ale u mnohých pouze biologicky nezbytný proces...

25.04.2007 16:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí