Štěstí

Štěstí

Anotace: Byla sem smutná a tak sem napsala,co to vlastně štěstí znamená........... Rýmuje se to jenom trošku,tak prosím nešetřete kritikou.........díky.

Štěstí.......,co to vlastně je??Co to slovo znamená??
Už ani nevím,kdy sem to zažila.
Štěstí je pouhé slovo,co vyznačuje radost,proč ale musíme mít o něj tu velkou starost(??)..........jak dlouho vydrží a jestli vůbec je........,ale ta starost tu vždycky zůstane....
Štěstí je neštěstí a neštěstí je štěstí....kdo tomu uvěří???Já ne!!To ale nemám štěstí...
Autor Deniska93, 25.04.2007
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: 7Anno&nnym7
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ehm,...kdybys to trochu vylepsila,tak to nejni zas tak spatny,hm..konec drhne,..jinak by to uslo:)

21.01.2008 14:26:00 | dejinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí