Vstříc

Vstříc

Anotace: I have squandered my existence for a pocket full of mumbles...

Chci zase cítit, jak chutná vítr
S šíleným smíchem zavržených žen
Vyběhnu ze dveří
A budu křičet
Zplna hrdla, z plných plic
Větru vstříc

Chci zase cítit, jak voní voda
Z podmořských hlubin a střízlivých řek
A horských pramenů
V období dešťů
Tam, kde svět je v oblacích
Dešti vstříc

Chci zase cítit na dlaních svět
Paprsky slunce, motýlí dech
Kapičky rosy
Komáří spěch
Dneska se neztratím, dneska jdu dál
Sama sobě vstříc
Autor Jenne, 25.04.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrej kousek! - A co Ti tak bránilo? Jít vstříc.

25.04.2007 23:08:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí