Svíce

Svíce

Anotace: ....

Sbírka: Hřbitov

Pár světel na černé ploše,
svítí pro život, který došel...
Došel do konce, na druhou stranu,
došel ve dne, v noci ,nebo k ránu.
Převozník vzal ho na druhý břeh,
člověk, již na stálo si leh.
Svíce chrání jeho duši,
ať ji ze spánku nikdo nevyruší.
Svíce vedle náhrobního kamene,
dá ji tam kdokoli, kdo si vzpomene.
Autor Dindane, 26.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tě trochu popíchnu za to pořadí čárek a mezer. :)

21.07.2007 22:23:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí