Láska a přátelství

Láska a přátelství

Anotace: je to lásce a o přátelství,jak snadno se dají ztratit,ale i jak moc je s nimi člověk šťastný..

Láska a přátelství,
Není lehké je dostat,
Získat v nich opravdovou důvěru,
To není jen tak.

Láska a přátelství,
To je to nejkrásnější,co kdy můžeš mít,
Avšak ztratit je najednou,
To je to poslední,co kdy můžeš chtít.

Láska hojí tam,kde bolí přátelství,
stejné je to i naopak,
a není žádné tajemství,
že to může dopadnout všelijak.

Láska a přátelství,
Když je pro nějakou pitomost ztratíš,
Je to velké neštěstí,
Které už jen těžko vrátíš.

Láska a přátelství,
Když jdou spolu ruku v ruce,
Šťastný je pro tebe život,
Až do úplného konce.
Autor pogísek, 26.04.2007
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: veronicie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jojo, moc povedená báseň. Moc krásná. Prakticky pojednává o faktech... Skvělý prostředek jak "varovat" ty, co si přátelství či snad ani lásky neváží. Někteří by se měli asi zamyslet... Bravo :-)

28.05.2007 22:24:00 | Grooower

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí