Pampeliškový vrah

Pampeliškový vrah

Anotace: njn leto vrazda

Nad hlavou jí svítilo slunko,
a už chybělo jen malinko.
Z pampelišek vila věneček,
teď je v tom místě pomníček.
Dívka snad bláznem byla!
Svou matku tím věncem uškrtila.
V tu ránu jako by se probudila:
"Ach, co já hloupá!Co jsem to provedla?"
Svého hříchu litovala velice,
ale ne toho čeho bylo nejvíce.
Litovala jen sebe a zapomněla na další, nyní už sirotky.
Vzala jim matku a to je to nejhorší.
Vzala jim lásku mateřskou.
Ona ta dívka v blázinci je
a u pomníčku jiná dívka vije.
Vije věneček z pampelišek
a chystá se navštívit ústaveček,
tu která v něm je tu co jim matku vzala
a už ji nevrátila.
Teď čeká ji trest,
trest veliký při němž života se vzdá.
Autor Kirsten, 26.04.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Albertinka: no ja jsem na tohle tema prisla minuly rok pletla jsem venec a hodne tlustej a pevnej a tak sem sedela a pletla svitilo slunko mati sedela na terase.....................:D:D:D:D:D

28.04.2007 20:27:00 | Kirsten

Docela při tom člověka mrazí ...
I ti roboti dole dodávají - JEJ! :-)

27.04.2007 07:25:00 | Judita

jen mi nějak nedošlo,jak se někdo dá uškrtit pampeliškovym věncem =D

26.04.2007 22:44:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí