léto láska a smrt

léto láska a smrt

Anotace: no tak zase smrt:(

Na té louce plné květin
zahlédla jsem stopy krve.
A ucítila tu duši zemřelou,
mé srdce to rve.
Já křičím, už ho neuvidím.
Zemřel, země si ho vzala
a ta krev co tu zůstala!!
Drtí mě to co vidím,
příroda kvete
já se hroutím
už mě neobejme,
nepolíbí, nepohladí
ach jak mě to drtí.
Jak jsem vzteklá.
Jak mě láká
vzít ten nůž co tu leží,
probodnout si srdce řvoucí.
Snad by ta bolest přestala
už bych to nevnímala.
Jak krásné pomyšlení
svoje vlastní zavraždění!!!
Autor Kirsten, 27.04.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne to je smrt!! a na íc není to myšleno že někdo zemřel ale z mé strany že mě někdo opustil:(

13.06.2007 19:08:00 | Kirsten

zase vražda?

13.06.2007 00:42:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí