Ukolébavka pro slečnu Chanel

Ukolébavka pro slečnu Chanel

Anotace: jak asi voní země plná omylů (lidstva):-)

Baj Žanett..bajbaj tohleto nezakryješ úsměvem
tohleto nezastavíš tohleto nepopíšeš
do jednoho řádku tohleto neber vážně tak jako lze brát
sebe
vždycky se objeví taková noc horká a černá
a vždy tak trpělivě posvátná
že si počká až půjdeš
domů
jinak ne rychle ne pomalu
zamyšleně
počká si
na zlomenýho horoucí vášní
počká si jak žebrák na olovo
vždycky se objeví taková a po ní další
a další
tuhletu nepřehlédneš tuhle ne tu nesmeteš
z orosených víček jak střípky duše
slzy z recese a z vydatnýho sexu
počká si
na mě a na tebe
vždycky o krok napřed a čersvější než
tělo neomaturanta
baj ŽANETT tuhle neprospíš
a lampy zas vychrlí svý zlatý slzy
do ulic jak jazzová trubka
tuhletu nezapřeš
leda tak sebe
probudíš se sám
a přijde další
po který už jen kocovina
počká si

takhle se neusíná
Autor Jasmin de Paris, 27.04.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí