Jsem překvapen

Jsem překvapen

Anotace: Dnes jsem se setkal s jednou dívkou...Mladou ženou.

Lidé
jsem překvapen
vaším odpuštěním
ne, spíše tím
že se ani nenaštvete
když vás zraním

a ty dívko
jsi mne také překvapila
slovy svými
která jsi vyslovila

to, že jsi nade mnou
nevynesla rozsudek smrti
ne, často jsem se stím
v životě nesetkal

možná proto
že jsem nikdy nevyslovil
co mne drtí
se svojí nenávistí
nevěděl jsem si rady

a nyní mám naději
že přesto, že zlý jsem
jednou
skončí zlý sen

a ve Tvé náruči
tam láska kvete jen
není tam okovů
a není to sen

láska, láska, láska
odpuštění
bolest
a hle
naroubovaná ratolest.
Autor Šantir, 28.04.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí