Slova Pozorovatele Budoucnosti

Slova Pozorovatele Budoucnosti

Anotace: Trochu jsme popustil uzdu své fantazie... Děkji za komentáře a hodnocení.-)

Jsme lidé Budoucnosti,
Ochránci Budoucích Zítřků,
chráníme lidi v tísni,
handicapované,
vážně nemocné,
ale i ty, kteří nejsou nijak postiženi.
Chceme aby Svět nemordovaly války,
toužíme po míru.
Budeme se snažit,
abyste neměli strach,
z toho, co vědí hvězdy.
Sníme o životě bez překážek,
sníme o radostném životě Vás...všech.
Těšte se z každého dne,
chyby berte jako ponaučení,
úspěchy jako náklonost Matky Země.
Víme, co si myslíte,
víme po čem toužíte,
víme o Vašich snech, přáních,
ale nikdo na světě neovlivní Váš Osud.
Boží Mlýny každému melou jinak.
Poslední věta zní:
BERTE ŽIVOT TAKOVÝ JAKÝ JE, NEBRAŇTE SE OSUDU A MYSLETE S ROZVAHOU.

Napsal: Pozorovatel Budoucnosti.
Autor Tomáš Přidal, 28.04.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí