Jsem jen......

Jsem jen......

Anotace: ...

Jsem jenom jméno v kalendáři,
jen fotka na tvém psacím stole.
Jsem jen myšlenka,co přivoláš si,
když náhodou zastavíš se při svém denním shonu.
Jsem jen hlas ve tvém telefonu,
když přijde chvilka stýskání.
Jsem ta co tvůj smutek zahání,
vždy veselá a vřelá.
Jsem ta co víc by chtěla,
víc než můžeš dát.
A tak se můžeš třeba jenom smát
jak si tady zoufám.
A přesto jsem moc ráda,že tě mám
no to si teda troufám,
přesto chci dál,
aby měl jsi mě rád.
Autor Zlatičko, 28.04.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí