Samota

Samota

Anotace: Bez lásky a sama jak já to znááám:(:(

Sbírka: Smutno

Ležím nahá a jsem sama,
nikdo za mnou nechodí.
Však přišel jednou, vzal mě rukama oběma,
a že mě do řeky teď hodí.

Byla jsem mokrá zima mi byla,
jak nejradši bych ho zaškrtila!!
Toho kluka co smáčel mě v řece
a nechal mě tam samotnou přece!
Teď ho najít musím,
oplatit mu stejnou kartou,
tak jak to nejlíp umím!
Půjdu na to s partou!

Parta měla z toho radost,
začalo se slavit!
Ale já řekla: ,,Teď už dost!!"
Chci být zase sama a né se tady bavit!
A tak jsem zůstala teď oblečená,
zase navždy opuštěná.
Autor Kirsten, 28.04.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí