"Síň slávy"

"Síň slávy"

Anotace: Velké díky vám všem a přání pohádkového víkendu :o)

Posíláte mi vzácné dary,
co nejsou nikde k sehnání.
Pro mne znamená "síň slávy"
prosté a čisté usmívání,
které i malou chvilku září
z větší hloubky, než z vašich tváří...
Autor Cecilka, 08.04.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí