PROSBA

PROSBA

Anotace: ... UF! :-(

PANE BOŽE!
Udělej něco zas
ať mám chvilku čas!
Ten šílený pres nesnesu!
Tolik práce neunesu!
Trvá to již hodně dlouho!
Nemám ani chviličku pouhou,
abych si kávu uvařila,
do literu se pozřela!
Toto je vteřinka odreagování!!!
Vy nemáte ani zdání,
jak moc ráda bych vás četla
a tu práci ze stolu smetla!
Autor Dalimila, 08.04.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí