Já budu asi plakat

Já budu asi plakat

Anotace: Automatické psaní vznikající při šíleném návalu trémy a zoufalství.zoufalství myšleno spíše v pozitivním smyslu.

Sbírka: Krajíc života

Jsem přírodní katastrofa,
bojím se nohy,
zavolám na tu ruku policii.
Ulovím vodníka v páře
a zabalím ho do bílé zástěry.
Já tam nechci jít.
Bojím se čarodejnic.
Ty boty jsou na nic.
Toulají se v parovoze
nočním deštěm na úvoze.
Nechci tam jít, neumím..
Co neumím ?
Mluvu perel neznám.
Skáče mi v žaludku žába.
Chce vyskočit do pytle.
Já tu ale žádný pytel nemám.
( do pytle !!!)
Proutěná babička zve mne na víno.
Já budu asi plakat.
Autor Káňátko, 29.04.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to znám,taky občas z úplného zoufalství napíšu něco takového...

21.04.2008 14:59:00 | Karonhisake

Teď se mi začala líbit(-: Už jsem ji tu četla hodněkrát...Hezká.

26.07.2007 13:26:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí