Neplakej

Neplakej

Anotace: pro mou sestru...

Tvé slzy voní tak slaďounce,
Tak krásně, jak květ růže,
Pohled na ně však svírá srdce,
Na tlukot se pak nezmůže.

Tak neplač již, vždyť není proč,
Neb pohltí mne žal,
Tak neplač již, vždyť nemáš proč,
Snad chceš, bych žíti nepřestal...
Autor Withered W., 29.04.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí