......

......

Anotace: Jakmile mi zasvítilo sluníčko do oken, přišlo to. Název mi zatím nedošel.

A je to Konečně tě mám
Mám tě jako nikdo jiný
Tvému srdci naslouchám
Zaháním od něj všechny stíny

Já jediná o tobě vím
Mám tě jen pro sebe
Zatím jsi krásným tajemstvím
Dárečku poslaný z nebe

Tvou křehkost chci chránit
Ode všech světa útoků
Zbraní co jedinou dokážu tasit
Pradávnou sílou ženských boků

Potom až poprvé se nadechneš
Už budeš patřit všem
Ale pokaždé jakmile zakopneš
Na světě jediná jsem
Autor Písnička, 08.04.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí