Nenávidím Tě!

Nenávidím Tě!

Anotace: A ty se ptáš proč? Tady máš odpověď!

Chováš se jako dítě
Přitom jsi už dospělá
S každým se pořád hádáš
Jenže takhle by ses chovat neměla
Svět se točí kolem tebe
Vždycky máš pravdu jen ty
Zkus pořádně oči otevřít
A možná pochopíš…
Že se mi hnusíš
Začínám tě nenávidět
Protože ty jsi taková

Snažíš se jen o dobro
Které je lepší pro tebe
Už mě tím vážně sereš
Podívej se taky na sebe!
Otevři oči dokořán
Pak možná pochopíš
Proč tě nenávidím
Proč se mi hnusíš

Připadalas mi jako skvělá holka
Netušil jsem, že hraješ na dvě strany
Když se na tebe s odstupem dívám
Vnímám to spíš, jak ostré hrany
Při doteku mne poraní
Tak jako tvá slova
Hluboká rána na srdci pak
Víš ta tam zůstává

I když teď se mi hnusíš
A svět je lepší bez tebe
Věřím, že i ty se změníš
Ale nikdy se nedostaneš do nebe
Protože teď jsi taková
Tím se mi hnusíš
A to je důvod
Proč odejít musíš
Ven z mýho života

Nenávidím tě
Cítím to už dlouho
V mých očích jen ty
Ty jsi taková!!!
Autor Withered W., 29.04.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přesně tohle se mi líbí...krutost...

12.05.2007 10:09:00 | Cot death

Zda se mi to, nebo opravdu obcas nevychazi rytmus?

30.04.2007 08:32:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí