je to ale legrační věcička........

je to ale legrační věcička........

Anotace: "Nechci aby to znělo hloupě, ale mě se opravdu zdá, že ten duševní průjem co tu mam už z podlahy neutřu" -lihový preparát na mytí oken právě zkonzumovaný prominentním masovým vrahem.

V moci této duše
je mít připraven
finál-ní trik
co všem vytře zrak.

Budou zírat a....
......říkat,
jak je to skvělé, když se někdo vytasil s něčím takovým neobvyklým a zároveň tradičním.

Ale ta duše bude mít jiný názor.
"Vše koupe v kapalině"
řekl odborník.-----
--a měl pravdu.

Určitě chcete vědět co je tou kapalinou a zda je toto próza?
Ale výhled vám zakrývá slinami zaplněná dóza.
Myslíte že už to skoro máte.
a sami si láte:
já blb!

nepoznáni sami sebou
nevidí že dózy
dneska nejvíc vedou
od poezie prózy.

dózy jako je ta má-
hlava ohnilá.
.
. /--. .. ___/ /
. _____/
....
.....
..
.....................
................................
..........
ůůůůůůůůůů -každýmu visí nad hlavou pilulka s projímadlem pro nosorožce.
""""""""""

Nemyslím že by stálo za to se ptát co znamená přerod Johna Calea
v kukloidní útvar připomínající slepeckou lepicí pásku.

nehledej satana v luciferu.
Ani v pantografu,není
přesná míra denní.
neboť právo zemřít později má každý kdo zrovna neumírá.
Autor viselec, 30.04.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jak netradičně tradiční...:)
poslední věta je prostě nej;)

30.04.2007 19:28:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí