Rytíř ze snu

Rytíř ze snu

Anotace: Napište komentáře a hodnoťte!

Ukaž mi sílu,
ukaž mi moc,
ukaž mi cestu,
ukaž mi světlo,
ukaž mi všechno, co mi můžeš ukázat.
Dej mi víru,
dej mi temnou noc,
dej mi z kostí vestu,
dej mi rosou třpytivé ráno,
dej mi to, co mi můžeš dát.
Ráno budu vstávat,
v poledne budu obědvat,
večer budu souložit,
s tebou.
Vím, že mi můžeš ukázat a dát co budu chtít.
Jsi můj rytíř ze snu,
který má penis,
svaly,
odvahu,
všechno, co praví muži mají.
Jediné co nemáš je skutečnost.
Jsi rytířem z mých vytoužených přání,
skutečný pouze v mých představách
a živých snech.
Autor Tomáš Přidal, 30.04.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco mi tam trošku nesedí - kdo by to recitoval nahlas, asi by měl trochu problémy s intonací, nevim nejsem na to expert, jinak moc pěknej obsah a myšlenka :-)

30.04.2007 17:45:00 | Meiv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí