Jen sama

Jen sama

Anotace: Nevítaná samota může vést i ke smrti...

Procházka pod noční oblohou,
jen rosa studí ji do nohou,
rozpálených jak v zimě kamna.
Prochází se ona, ta, co je sama.

Na obloze hvězdy jsou zářivě jasné,
jedna jak druhá, všechny jsou krásné,
vzdálené tak, jako děvka a panna.
A ona stále jde, stále a sama.

Měsíc už zdolal celou svou trasu,
slunce už pomalu vychází z lesů,
přináší s sebou svěží chuť rána.
A ona umírá, umírá sama.
Autor Kyselinka, 09.04.2005
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě! :-))

13.12.2009 03:19:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí