Snít....

Snít....

Anotace: Asi jedna z těch ne moc dobrych...

Byla to dívka jako každá jiná,
o citech, o lásce každý den snila.
Ležela na posteli oči upřené do prázdna,
ležela, snila o tom co ona nemá..
S knížkou v ruce chodila sem a tam,
četla- snila o romancich vznešených dam.
Chtěla mít lásku o které tak ráda čte,
ptala se "osude proč?"chci jen jí, to je vše.
Chci svůj příběh prožívat, vznášet se na obláčku lásky,
nechci jen smutně hledět do zrcadla a česat si vlásky.
Chci slyšet něžná slůvka lásky o kterých tak ráda čtu,
nechci vídat svého prince jenom v říši snů.
Chci být dívka jeho srdce, chci, aby mě měl rád,
lidičky chápejte mě..nesmíte se smát...
Autor Natalie Kolářová, 09.04.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí