Jděte všichni do háje!

Jděte všichni do háje!

Anotace: Když vás život štve...

Jděte všichni do háje,
mám vás plný zuby,
nechte mě jít do ráje,
zavřete svý hnusný huby.
Svět je jedna velká lež,
pravdě se všichni vyhýbají,
tak rychle k mamince běž
a žaluj, že tam se dva líbají.
Chystej na ně různý pasti,
pak se tomu s kámošem směj,
že na dně černý propasti
mý kosti už navždy spěj.
Přátelství klidně předstírej,
snaž se mi do zadku lézt,
do přízně se mi vtírej,
abys pak moh mě podvést.
U přátel mě pomlouvej,
vždyť já na to nemám právo,
bejt pro někoho dobrej,
slyšet upřímně říct: „Kámo.“.
K soudu to klidně dotáhni,
obviň mě z vraždy,
z řady na mě řvi: „Táhni!“,
rozlučme se navždy.
Když mě potom viny zprostí,
tak zas přilez za mnou,
žes chtěl dát volno spravedlnosti,
žes však stále se mnou.
Klidně se tak chovej,
je to pro tvůj prospěch,
na ostatní lidi nedbej,
vždyť je to jen havěť!!!
Autor Kyselinka, 09.04.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí