Ticho

Ticho

Anotace: ...jak sladké je někdy ticho... ...jak smutné je někdy ticho...(10/2003)

Olíznu si rty,
tam kde růže chodí spát,
slanou pachuť cítím,
začnu si s vlasy hrát,
pohladím si tvář,
vlhká dlaň zůstává,
už vím co to je,
to pláč si semnou zahrává!

Rozmazaná líčidla,
a zrychlený dech,
přání a sny,
uvnitř v mých snech.

Nervy a vztek,
touhy a prosby,
nešťastný svět,
chci se smát jako Bill Cosby!

Žádný stisk, žádný hlad,
jenom nejistota pouhá,
žádný křik, žádný vzlyk,
jen ticho tichem se strouhá.
Autor zaba.zuzla, 09.04.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí