Přátelství

Přátelství

Anotace: Přečtěte si a uvidíte...

Přátelství je jako matika, když jí nechápeš, výsledek se před tebou zamyká.
Přátelství je jako oheň,když nedodáš své polínko, říkáš mu sbohem.
Přátelství je jak čert a andílek, budˇ tě srazí k zemi,nebo dá pár nadílek.
Přátelství je jako plamen, sálá dál a dál do výše, ničí na co dosáhne, co se říká i píše.
Přátelství je jak rozžhavené uhlíky, když se jich dotkneš, spálí ti prstíky.
Přátelství je jako slunce, začíná a končí, budˇ sladce nebo trpce.
Přátelství je jak velký žár, pokud zavčas neuhneš, spálí co sis přál.
Přátelství je jako zápas, když neskoruješ, nemůžeš se po výhře sápat.
Přátelství je jako v moři kapka, rychle se ztratí a je jedno, že je sladká.
Přátelství je jak ležící sníh, jestli nezmrzne, už není nikdy víc.
Přátelství je jak větev ulomená, co se stalo, už se zpátky vzít nedá.
Přátelství je jako černá noc, když se v ní nevyznáš, nezmůžeš pak moc.
Přátelství je jako rosa, budˇ pevně v ní kráčíš, nebo nejistě našlapuješ bosa.
Přátelství je jak žihadlo osí, pálí a ty se ptáš, proč zrovna tebe smůla po světě nosí.
Přátelství je jako noc a den, budˇ máš jasno nebo nevíš jestli krok tam anebo sem.
Autor N.Ryba, 01.05.2007
Přečteno 781x
Tipy 1
Poslední tipující: genca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásné... Pravdivé... Teď promiň že se budu opakovat: tolik smysluplných vět tak aby se rýmovali... No co víc si může čtenář přát???

02.05.2007 21:10:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí