Drsnej roker okomunál

Drsnej roker okomunál

Anotace: Tak zejtra jedem natáčet tři songy : Cesty do pekel, Bůh má 2 tvář, Jeden z nich. Tak nám držte palce.

Drsnej roker okomunál

Jsem drsným králem rokenrolu,
Pod vlivem pařím na svůj kříž,
Oktávy krásné k vám házím dolů,
Překonaj zcela zemskou tíž.

Rozvášním davy na parketu,
Půvabnou inspiraci v textech mám,
Blondýnkám sladkým pak hlavu spletu,
Podpisek hříšný na bříško jim dám.

Ps: http://www.odpadko.wz.cz/
Autor Básník lásky, 01.05.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí