Kopretina

Kopretina

Anotace: všechny krásy světa...

zrodila se kopretina
ze semínka vyrostla
bude krásná sněžně bílá
čistá panna nevěsta

zrodila se krása světa
z vody slunce zrozena
byla blesky vynechána
zem kol ní je spálená

zrodilas se z vůle boží
ze země nám vyrostla
ať nás těší její krása
okem lidským spatřena

zrodila se v špatné době
ze sídliště znavena
dívej!naše kopretina
proč nám jenom zešedla?!

zrodila se aby žila
aby nás tu potěšila
aby radost rozdávala
a teď je celá zchvácená

zrodila se v špatné době
zrodila se v pekle samém
zrodila se málem králem
a s kopretinou je dnes ámen
Autor galadriela, 02.05.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí