Když v Londýně prší

Když v Londýně prší

Anotace: Malá vzpomínka na Anglii

Když v Londýně prší

Skáčeme po kočičích hlavách v lijáku
Zrovna jdeme z nedalekého bijáku
V ruce složený kostkovaný deštník z druhé ruky
Na nohách kotníkové Conversky a kalhoty s puky
Fish and chips dáme si k večeři
Padající kapky hladinu Temže rozčeří
Když oba jsme už na kost mokří
Najednou se z mraků slunce noří
Svítí na vitríny Giorgio Armani,Hugo Boss
Rozhodl ses,že půjdeš radši bos
Můžeme jet taxíkem,Doubledeckrem i metrem
My však radši projdeme se anglickým světem
"A co teď?Kam půjdeme příště?"
"Můžeme jít do parku nebo na golfové hřiště.."
Najednou však opět zatáhne se
Rychle k cihlovému domu schováme se
"Mám tě rád."
Začnu se ti tiše smát
"Víš o tom,že by z tebe měl Shakespeare radost?
Pojď si radši do víru města užívat mladost!"
Nuže až pojedete do Londýna,když ho bude déšť bičovat
Zkuste se také,poanglicku,ze života radovat
Autor shaakti, 02.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tu milou vzpomínku dávám 100.Londýn miluju,ale až na to počasí. Jezdím tam už několik let za dcerou. Už pomalu není památky, kterou bych neviděla a moje první
kroky vedou vždycky v sobotu na Portobello road.

14.05.2007 13:16:00 | Beáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí