Bože jim dej......

Bože jim dej......

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Štěstí mladosti
Chvíli
Před prvním májem
Stál jsem pod hvězdami
než ozval se klakson
Zamával jsem
A pak zůstal sám...

Měsíc se vyptával
Jaký že má úsměv
A já jen mávnul na pozdrav
Měl jsem před očima její rozzářené oči
Očekávání mladé a krásné ženy
Se kterou o všem dá se povídat
a která umí francouzsky
Má ráda hudbu i obrazy
Zná Munchův Křik
I Rodinovo Pole s levandulemi
Četla Džibrána
a jistě umí
i obyčejně žensky snít....
O záclonkách a květině
O dětech
a kolik by jich chtěla mít
Sní jistě o Lásce
O té radostné nekonečné záři
Co ze srdce a z duše vychází
Jistě se ráda vodí za ruku...
Touží po sladkém milování
A ví jistě mnoho o tom všem
co Ženy vědět by o sobě měly

Štěstí mladosti
Mávám jim na cestu životem
a šeptám tiše..."Šťasnou Lásku!"
prosím
.........Bože jim dej...
Autor Těšínský, 02.05.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta tedy je parádní...

02.05.2007 20:03:00 | jedam

Pěkná báseň a šťastná to žena a snad i její partner.

02.05.2007 18:45:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí