Na dobrou noc - pozdě ráno

Na dobrou noc - pozdě ráno

Anotace: Básnička na Dobrou noc formou 2 SMS pro někoho s kým si píšete do ranních hodin.

K ránu nám čas rychle letí,
začíná se oteplovat.
Ač nám měsíc zatím svítí,
bude se už rozednívat.

Zatím jsme však oba vzhůru,
aby jsme si mohli psat.
Hlavně nemít noční můru
a můžem oba v klidu spat.
Autor Cryitious, 02.05.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí