Jímá mě úžas

Jímá mě úžas

Anotace: konstatování

Co člověk to příběh,
co člověk to styl,
každý své srdce
sem na dlani dává
se svými pocity
nás seznámit chce,
já volám sláva.

Vesmír,moře,příroda, zem
všechno co cítíme píšeme sem.
Nemáme pravidla,píšeme co chcem
a píšeme to všem.

Příběhy života,příběhy lásky
někdo se usmívá,jiný má vrásky.
Nevidět to na vlastní oči
nevěřila bych,že tolik lidiček
umí psát ve verších.

Odměnou za to,vždyť to znáš,
bývá pár slovíček..Komentář.
Autor takova, 10.04.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí