Jedna také májová

Jedna také májová

Anotace: ... ten 1.máj ...

Ten první máj kdys práce svátek
způsobí vždy řádný zmatek
anarchisté fašouni i bolševici
nahlas chtějí názory své říci

Policie připravena v plné zbroji
na ulicích na náměstích stojí
za úkol má usměrnit ty davy
přiměřeně a v soulady s právy

Společnost vždy pestrá se tam sejde
o výtržnost o nic víc jim nejde
průvody snad chybí a tak drží tradici
dohromady levičáci s krajní pravicí

Než je jen sledovat a nohy rozkročit
lze najít prostředky jak s nimi zatočit?
Snadno se spočítá co nás to stojí
je to daň ulitá třídnímu boji?
Autor Heron, 03.05.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí