Nový život

Nový život

Anotace: Moje myšlenkové pochody ve 14 letech..Trochu zmatené.

Vlas jak heřmánek máš.Tak krásně se dovedeš smát.Jak Slunce když vychází,tvůj úsměv mě provází životem půl.Zoubky jak perličky máš a když se usmíváš hned lepší je den.Oči tvé zelené jak závoj z brčálů.Utop se v nich!A i ten stesk a žal to bych si fakt moc přál,živote můj!Co je to za kouzlo?Za moci čarovné?Vidím tě nocí dnem vedle mě stát.Tak přestaň se smát,když řekne mám rád,živote můj.Sem ňák tak pobledlá,ty sílo čarovná konečně stůj!Stůj ty můj anděli,ať aspoň v neděli oddech si dám.Pomyslet na tebe?Jak myslet na nebe!Blahem se zalykám,když ty dny počítám jak dlouho tě mám.Ty jsi můj poklad,víš?A ani netušíš jak ráda tě mám.Co je to za kouzlo co sem jen tak vklouzlo,nezvaný host.Když se to nehodí přesně teď uhodí palicí svou.A jak si vybrat má sama a bezradná holka malá?!Staré a pevné jsou základy s noblesou,ktaré teď máš.Život by za tě dal a zmije polykal!Jak vybrat si máš?!Neb druhý statný je o tebe bojuje půl roku celého.Máš snad toto onoho prince zlatovlasého radši než něj?!Má tě snad také rád,své citynechce znát,bojí se snů.Přítele v něm ztratíš a pak ven polotíš a ty to víš.Odpověď zní:-"Risk je zisk,ale je to volba správná?Naní snad přítel nad zlato?"A teď to máš!Pro prvého slzy polykáš a do risku jdeš.Riskuješ mnohem víc než teď snyd vytušíš,no snad to víš.Máš co sis vysnila.Zbyde jen mohyla po prvém v srdci tvém...Nová etapa života začíná a já ti přeji ať neskončí dřív než začala...
Autor galadriela, 03.05.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí